Trei premii pentru Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu Mureş, la Gala Elitelor Medicale

Social

Managerul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Târgu Mureş, dr. Claudiu Puiac, susţine că cele trei premii primite de unitatea pe care o conduce la Gala Elitelor Medicale reprezintă recunoaşterea muncii  celor aproape 4.000 de angajaţi, în 36 de ani de activitate medicală.

SCJU Târgu Mureş a primit Premiul pentru cea mai bună echipă de urgenţă pentru UPUSMURD Târgu Mureş, Premiul pentru cea mai bună secţie spitalicească pentru Unitatea de Supraveghere şi Terapie Avansată a Cardiacilor Critici (USTACC) şi Premiul pentru spitalul cu cea mai mare siguranţă pentru pacient.

“Aceste premii care ni s-au acordat în cadrul Galei Elitelor Medicale, şi pe care le primim cu mare bucurie şi onoare, reprezintă, de fapt, recunoaşterea unei munci făcute cu dăruire şi responsabilitate, cu o mare investiţie afectivă, cu răbdarea şi puterea de a lua lucrurile mereu de la capăt, până la reuşită, de către cei aproape 4000 de angajaţi ai Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu Mureş, în 36 de ani de activitate medicală. În numele tuturor angajaţilor Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu Mureş, mulţumesc organizatorilor pentru recunoaşterea şi preţuirea acordată şi vă asigur că vom continua cu aceeaşi dăruire misiunea noastră de a presta un act medical de cea mai înaltă calitate şi de a oferi pacienţilor cele mai bune îngrijiri”, a arătat dr. Claudiu Puiac.

Peste 30 de premii de excelenţă în domeniul sănătăţii au fost acordate în cadrul celei de-a IV-a ediţii a Galei Elitelor Medicale, organizată de brandul Ziar Medical, în colaborare cu Congresul Cardio NET Târgu Mureş, de către un juriu format din 11 personalităţi medicale. AGERPRES

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.