SPCLEP Târgu Mureș

Social

În scopul asigurării cadrului necesar desfășurării în condiții optime a procesului electoral pentru alegerea Președintelui României, SPCLEP Târgu Mureș a avut în vedere realizarea măsurilor specifice domeniului de competență.

În acest sens, personalul serviciului a asigurat actualizarea promptă, corectă și coerentă a Registrului național de evidență a persoanelor cu date și informații potrivit documentelor prezentate de cetățeni ori transmise de autoritățile abilitate.

De asemenea, s-a asigurat în perioada premergătoare celor două tururi de scrutin și în zilele alegerilor punerea în legalitate a cetățenilor cu acte de identitate pentru a-și exercita dreptul de vot.

Astfel, în urma programului extins din perioada premergătoare celor două tururi de scrutin au fost emise și eliberate cetățenilor 820 de acte de identitate, iar în zilele de 9 și 10 noiembrie 2019 și în zilele de 23 și 24 noiembrie 2019 au fost eliberate cetățenilor 642 de acte de identitate și au fost efectuate 3 deplasări în teren cu camera mobilă.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.