Seminar Fluent in Finante la Tg Mures 17 octombrie

Divertisment

Te asteptam la seminarul educational gratuit „Fluent in Finante” destinat persoanelor fizice care sunt interesate sa cunoasca mai bine modul in care se pot realiza investitiile pe piata de capital romaneasca.

Ne vedem la Targu Mures pe 17 octombrie, la hotel Privo, intre orele 18:00 – 20:00.

Seminarul este organizat de Bursa de Valori Bucuresti (BVB) in colaborare cu firma de brokeraj Goldring, partener al evenimentului, si cu sprijinul Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat. 

Pe parcursul seminarului, vei invata elemente de baza despre investitii la Bursa de Valori Bucuresti si cum poti sa devii investitor pe piata de capital. Speakerii iti vor prezenta tipurile de investitii posibile si vor fi disponibili pentru a-ti raspunde la intrebari.

Agenda:
18:00 – 20:00 – “De ce si cum pot investi la Bursa de Valori Bucuresti?”  
                         Moderator: – Ileana Botez, Sef Departament Listari, Bursa de Valori Bucuresti
                         Speakeri: – Judit Zoltani, Consultant in investitii, Goldring
                                         – Dragos Mesaros, Director Tranzactionare, Goldring
                                         – Andrei Vultur, Analist financiar, Goldring
                                         – Claudiu Demian, Analist financiar, Goldring
                                         – Rares Mihaila, Investitor, Invest Club Mures

Tot in data de 17 octombrie, Bursa de Valori Bucuresti va organiza la Targu Mures, workshop-ul “Investeste pentru viitor!”, care vine in intampinarea mediului de afaceri si a antreprenorilor romani, cu scopul de a propune utilizarea parghiilor si mecansimelor bursiere dedicate dezvoltarii afacerilor acestora.

Daca doresti sa afli mai multe informatii despre workshop-ul Investeste pentru viitor, intra  http://www.bvb.ro/AboutUs/MediaCenter/PressItem.aspx?id=4899

Pentru o buna organizare a seminarului Fluent in Finante, va rugam sa va inscrieti utilizand formularul de mai jos.
Pentru a afla mai multe despre pietele de capital, administrarea finantelor personale si cum sa devii investitor la Bursa de Valori Bucuresti viziteaza: www.fluentinfinante.ro.

Disclaimer:
Datele solicitate de Bursa de Valori Bucuresti in formularul de inregistrare vor fi procesate de Bursa de Valori Bucuresti doar in scopul organizarii evenimentului si nu vor fi distribuite catre terti, urmand ca, ulterior, informatiile colectate sa fie sterse.
Daca bifati casuta „As vrea sa ma abonez la newsletter”, adresa dumneavoastra de email va ramane in baza de date a Bursei de Valori Bucuresti.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.