Îndrăgostiţi-vă alături de „Portughezul”, la Sala Mică

Divertisment

Un intelectual care fuge de aglomeraţia vieţii de oraş şi o fată simplă, dintr-un sătuc uitat de lume, se întâlnesc într-o după-amiază în crâşma satului.

Între cei doi se înfiripă o poveste de dragoste care dă peste cap atât propria lor viaţă, cât şi liniştea comunităţii în care se află. Ce se întâmplă în continuare şi cum va supravieţui legătura celor doi într-o lume din ce în ce mai ostilă, veţi afla vizionând spectacolul „Portughezul” de Zoltan Egressy, în traducerea Rekăi Csuros.

„Portughezul” este o producţie a Companiei „Liviu Rebreanu” a Teatrului Naţional Târgu-Mureş, în regia lui Elemer Kincses, beneficiind de scenografia Cristinei Grigoraş şi se joacă cu succes de şapte stagiuni. Următoarea reprezentaţie va avea loc joi, 23 ianuarie, ora 19,30, la Sala Mică.

Din distribuţie fac parte actorii: Ale Ţifrea, Dan Rădulescu, Nicolae Cristache, Alexandru Pavel, Liviu Pancu, Tiberius Vasiniuc, Erika Domokos, Ion Vântu şi Cristina Holtzli/Bianca Fărcaş.

Spectacolul este supratitrat în limba maghiară.

Biletele şi abonamentele pot fi achiziţionate de la Casieria din incinta Teatrului, de marţi până vineri, între orele 9,00 şi 15,00, şi cu o oră înainte de începerea spectacolelor, sau la numărul de telefon 0365.806.865 şi la Agenţia de Bilete din incinta Palatului Culturii, de marţi până vineri, între orele 12,00 şi 17,30, sau la numărul de telefon 0372.951.251.

De asemenea, biletele şi abonamentele pot fi procurate online accesând portalul www.biletmaster.ro.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook