Investeste pentru viitor – workshop dedicat mediului de afaceri la Tg Mures

Divertisment

Bursa de Valori Bucuresti (BVB) si Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat va invita la workshop-ul “Investeste pentru viitor!”, care va avea loc la Targu Mures, in data de 17 octombrie. 

Evenimentul va avea loc la Hotel Privo, sala Connect, strada Gh. Doja, nr 27.

Workshop-ul vine in intampinarea mediului de afaceri si a antreprenorilor romani, cu scopul de a propune utilizarea parghiilor si mecansimelor bursiere dedicate dezvoltarii afacerilor acestora.

In cadrul workshop-ului, veti afla oportunitatile pe care piata de capital romaneasca le ofera societatilor care au proiecte de dezvoltare, direct de la Bursa de Valori Bucuresti si de la Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat. Vor fi alaturi de noi si intermediari financiari, care au realizat cu succes operatiuni de finantare prin care antreprenorii au atras resursele financiare necesare punerii in practica a proiectelor de dezvoltare a afacerii acestora.acestora.

Agenda

09:00 – 09:30 – Welcome coffee

09:30 – 10:15 – Cuvant de deschidere
          Sorin Nas, Secretar de Stat, Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat
          Adrian Tanase, Director General, Bursa de Valori Bucuresti

10:15 – 10:30 – Made in Romania – Programul BVB pentru identificarea si sustinerea viitoarele motoare de crestere ale economiei romanesti
          Stefan Musgociu, Specialist Dezvoltare si Marketing, Bursa de Valori Bucuresti

10:30 – 11:45 – De ce am ales Bursa de Valori Bucuresti
          Ileana Botez, Sef Departament Listari, Bursa de Valori Bucuresti
          Virgil Zahan, Director General, SSIF Goldring
          Gabor Molnar, Director General si actionar AAGES (AAG) – companie listata pe Piata Principala
          Cosmin Malureanu, Director General si fondator, Ascendia (ASC) – companie listata pe AeRO

11:45 – 12:00 – Concluzii
          Sorin Nas, Secretar de Stat, Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat
          Adrian Tanase, Director General, Bursa de Valori Bucuresti

12:00 – 13:00 – Business lunch

13:00 – 15:00 – Intalniri 1 la 1
Pentru aceste intalniri, va rugam sa va rezervati un loc completand formularul existent  http://www.bvb.ro/AboutUs/MediaCenter/PressItem.aspx?id=4907

Tot in data de 17 octombrie, Bursa de Valori Bucuresti va organiza la Targu Mures, seminarul educationat gratuit “Fluent in Finante”, destinat persoanelor fizice care sunt interesate sa cunoasca mai bine modul in care se pot realiza investitiile pe piata de capital romaneasca.
Daca doriti sa aflati mai multe informatii despre seminarul “Fluent in Finante”, intrati  http://www.bvb.ro/AboutUs/MediaCenter/PressItem.aspx?id=4907

Participarea la ambele evenimente este GRATUITA.
Pentru o buna organizare a workshop-ului “Investeste pentru viitor!”, va rugam sa va inscrieti utilizand formularul de mai jos.

Pentru a afla mai multe despre oportunitatile si beneficiile pe care Bursa de Valori Bucuresti le pune la dispozitia mediului de afaceri, vizitati: www.bvb.ro.

Disclaimer:
Datele solicitate de Bursa de Valori Bucuresti in formularul de inregistrare la acest workshop vor fi procesate de Bursa de Valori Bucuresti doar in scopul organizarii evenimentului si nu vor fi distribuite catre terti, urmand ca, ulterior, informatiile colectate sa fie sterse.
Daca bifati casuta ”As vrea sa ma abonez la newsletter”, adresa dumneavoastra de email va ramane in baza de date a Bursei de Valori Bucuresti.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.