In atentia asociatiilor de proprietari

Social

Așa cum cunoașteți, potrivit reglementărilor în vigoare, inclusiv ale OG nr. 21/2019, persoanele fizice care au fost atestate pentru ocupația de administrator de imobile, în baza Legii nr. 230/2007 privind înființarea, organizarea și funcționarea asociațiilor de proprietari, pot îndeplini funcția de administrator până la data de 01.01.2021 !

După această dată, persoanele fizice pot îndeplini atribuții de administrator de condominii numai dacă obțin certificat de calificare profesională pentru ocupația de ADMINISTRATOR DE CONDOMINII (nn. inclusiv cei care în prezent dețin atestat)  în conformitate cu reglementările din Legea nr. 196/2018 privind înființarea, organizarea și funcționarea asociațiilor de proprietari și administrarea condominiilor.

Pentru a veni în sprijinul asociațiilor de proprietari din zona de competență a UAT și a persoanelor interesate vă informăm că Centrul de Pregătire Profesională TRANSILVANIA din Târgu Mureș, Str. Aurel Filimon nr. 4, organizează CURS DE CALIFICARE ADMINISTRATORI DE CONDOMINII, prima serie în perioada 23 Septembrie – 23 Decembrie 2019.

Înscrierile se fac pentru prima serie până la data de 18.09.2019.Taxa de participare 790 lei (400 lei + 390 lei). Acte necesare : copie carte identitate, copie ultimul act de studii (minim diplomă de bacalaureat), copie certificat de naștere, copie certificat de căsătorie (dacă e cazul), adeverință medicală.

Detalii, pentru cei interesați, la Centrul de Pregătire Profesională și Consultanță în Afaceri Transilvania din Târgu Mureș, telefon nr. 0745116996, Dl. Ioan Moldovan.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.