Festivalul National al artistilor amatori din Ministerul Afacerilor Interne, organizat la Targu Mures

Divertisment

În perioada 7 – 11 octombrie a.c., Centrul Cultural al Ministerului Afacerilor Interne organizează cu sprijinul Corpului Naţional al Poliţiştilor, al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Mureş, Grupării de Jandarmi Mobilă Târgu Mureş, Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Mureş, precum şi în colaborare cu Primăria Târgu Mureş, cea de-a X-a ediţie a Festivalului naţional al artiştilor amatori din cadrul Ministerului Afacerilor Interne.

Festivalul va fi susţinut la Casa de Cultură „Mihai Eminescu” a municipiului Târgu Mureş, iar probele de concurs pentru participanţi vor consta în muzică uşoară, muzică folk, muzică populară şi secţiune instrumentală, acestea urmând să se desfăşoare în zilele de 9 şi 10 octombrie a.c.

La gala de încheiere a evenimentului, din data de 10 octombrie a.c., vor urca pe scenă atât câştigătorii ediţiei cât şi laureaţi ai festivalurilor anterioare organizate de Centrul Cultural al MAI.

Le dorim tuturor colegilor participanţi mult succes, iar pe dumneavoastră vă aşteptăm în sala de spectacol a Casei de Cultură „Mihai Eminescu”, în număr cât mai mare!

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.