Concurs foto online: „Zâmbeşte, vom învinge!”

Divertisment

„Zâmbeşte, vom învinge!” este o iniţiativă a Primăriei Târgu Mureş şi, totodată, un mesaj adresat copiilor din unităţile de învăţământ preşcolare, primare şi gimnaziale din Târgu Mureș în această perioadă dificilă pe care o traversăm în prezent.

Regulament:

Concursul se adresează elevilor şi copiilor cu vârste cuprinse între 05-15 ani. Fiecare copil din categoria mai sus amintită va trimite numai o fotografie, având ca tematică activităţi pe care le desfăşoară în această perioadă stând acasă. (de ex: pictură, dans, sport, interpretare la un instrument muzical etc.)

Concursul se va desfăşura în perioada 28 aprilie – 10 mai, interval în care toate fotografiile vor fi postate de concurenți (sau părinții lor) pe pagina acestui eveniment. Pozele vor fi însoţite de numele şi vârsta concurentului.

În data de 10 mai toate pozele adunate vor fi postate pe pagina de Facebook a Municipiului Târgu Mureş. Primele 150 de fotografii care adună cele mai multe like-uri, vor fi premiate în data de 12 mai 2020 cu produse de ciocolată, oferite câştigătorilor, direct la domiciliu, de către echipele de voluntari. Pe această cale mulțumim sponsorilor care au făcut posibilă demararea acestei inițiative.

Concursul online va putea fi urmărit pe pagina de Facebook a Primăriei Târgu Mureş.

Să zâmbim împreună!

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.