Bookfest deschide toamna culturală la Târgu Mureş

Divertisment

– Patru zile de sărbătoare a cărţii, la Teatrul Naţional Tîrgu Mureş, vă aşteaptă începând de joi, 19 septembrie
– Concert gratuit Alexandra Uşurelu în prima zi a Salonului de Carte Bookfest
– Ioana Nicolaie, Radu Paraschivescu, Traian Berbeceanu, Ioana Bâldea Constantinescu, Valentin Naumescu, Alina Nelega, T.O.Bobe, Cătălin Pavel şi mulţi alţii vă aşteaptă cu lansări şi evenimente la Bookfest Tîrgu Mureş

Patru zile de sărbătoare a cărţii, dar şi a evenimentelor culturale de calitate, îi aşteaptă pe toţi mureşenii peste fix o săptămână: Bookfest revine la Teatrul Naţional Tîrgu Mureş de joi, 19 septembrie, până duminică, 22 septembrie, cu cele mai bune cărţi şi materiale educaţionale, la preţuri spectaculoase. Intrarea publicului este liberă, iar programul începe de la 10.00 şi se încheie la 20.00, în fiecare zi.

Editurile vor aduce şi de această dată în faţa publicului o ofertă importantă şi variată de carte, de peste 50.000 de volume, cu reduceri semnificative, care ajung la unele titluri şi la 70%, faţă de preţul de copertă. Evenimentele şi lansările de carte vor da prilejul cititorilor să vină în contact cu importanţi oameni de cultură, dar şi să obţină autografe de la autorii preferaţi.

Bookfest Tîrgu Mureş va putea fi vizitat între orele 10:00 şi 20:00.

Intrarea va fi liberă atât în cadrul Salonului de Carte, cât şi la toate evenimentele programate pe durata acestuia.

Salonul de Carte Bookfest este organizat de Asociaţia Editorilor din România, sub egida Federaţiei Editorilor din România, cu co-finanţarea Consiliului Judeţean Mureş şi sprijinul financiar al Consiliului Local Tîrgu Mureş.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.