Trupa Osono va susţine o reprezentaţie cu spectacolul de teatru

Divertisment

Vineri, 21 februarie, de la ora 16, în Casa Deus Providebit din Târgu Mureş, Trupa Osono va susţine o reprezentaţie cu spectacolul de teatru-documentar Chipul din oglinda apei, urmată de o dezbatere cu spectatorii. Spectacolul a avut premiera în 2011 şi de atunci s-a tot jucat pe 3 continente, respectiv în 24 de ţări şi 188 de oraşe. Producţia Osono a reprezentat România şi Europa de Est la 12 festivaluri internaţionale şi a obţinut mai multe premii.

Evenimentul este organizat de Caritas Alba Iulia şi face parte din Proiectul co-finanţat de EEA Norway Grants şi Renovabis, proiect care este dedicat tinerilor defavorizaţi şi are drept scop scăderea abandonului şcolar, reducerea fenomenului de migraţie a tinerilor şi sprijinirea tinerilor şomeri în efortul de a-şi găsi un loc de muncă şi un scop în viaţă.

Teatrul Independent Osono a devenit partener al acestui complex Proiect datorită bogatei sale experienţe în derularea de proiecte educaţionale şi sociale. Astfel, doi membri ai Trupei, Fazakas Misi şi Mucha Oszkar, au condus ateliere de teambuilding, de autocunoaştere şi dezvoltare a personalităţii pentru elevii Liceului Tehnologic Avram Iancu. Etapa următoare a Proiectului constă în prezentarea unui spectacol care este construit pe baza poveştilor adevărate ale tinerilor de aceeaşi vârstă.

Intrarea este liberă şi pentru marele public. Rezervările locurilor se face pe osonoszinhaz@osono.ro.

Distribuţia: Mucha Oszkar, Mihacsi Veronika, Laszlo Fruzsina, Pora Jacinta, Basa Adam

Tehnician: Kelemen Szabolcs

Regia: Fazakas Misi

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.