Notificare prin SMS atât la ridicarea actului de identitate cât şi la expirarea termenului de valabilitate

Social

SPCLEP Târgu Mureș informează despre un nou serviciu menit să vină în sprijinul cetățeanului şi care să îl ajute să obțină în termenul cel mai scurt actul de identiate emis.

Astfel, începând din 10 februarie, cetățenii vor fi informați prin mesaje scurte SMS (la numerele de telefon furnizate la depunerea cererii pentru eliberarea actului de identitate) cu privire la emiterea şi ridicarea actului de identitate de la Ghișeul de Informații și Eliberări acte. Prin aceasta, se doreşte scurtarea termenului de eliberare a actului de identitate.

Tot prin mesaje scurte SMS, cetățenii vor fi atenționați înainte de expirarea termenului de valabiliate a actului de identitate cu 30 de zile, în acest fel existând posibilitatea reînnoirii în timp util a documentului.

Acest demers face parte din strategia Municipiului Târgu Mureș de a moderniza și a eficientiza serviciile prestate cetățenilor și vine în completarea celor existente: programarea on-line pentru oficierea căsătoriei în ziua și la ora dorită, programarea on-line pentru obținerea actului de identitate, programarea on-line pentru transcrierea actelor de stare civilă.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.