Decorațiuni perfecte pentru un living de invidiat

Social

Livingul este cea mai importantă încăpere din locuința ta și asta deoarece acolo îți inviți oamenii dragi, respectiv familia și prietenii. Așadar, îți dorești ca aceștia să fie uimiți și să aprecieze stilul de amenajare, cât și decorațiunile de interior pe care le-ai folosit. Dacă încă nu ai reușit să obții acest rezultat și crezi că livingul tău are nevoie de o îmbunătățire pentru a se încadra în cele mai noi trenduri de design interior, te ajutăm noi cu câteva idei de decorațiuni pe care le poți integra în această cameră pentru un aspect de invidiat:

● Oglinzi/ceasuri

Decorațiunile pentru pereți sunt esențiale și, din fericire, există numeroase astfel de elemente din care poți alege. Spre exemplu, oglinzile sunt ideale mai ales pentru livingul de mici dimensiuni deoarece creează un efect vizual prin care spațiul se mărește. Aceste decorațiuni adaugă o notă glamour încăperii, iar pentru un efect și mai inedit poți alege o ramă exterioară masivă care să fure privirea oricui. Dacă nu ești fanul oglinzilor poți decora cu un ceas de perete și nici nu-ți vei da seama cum zboară timpul atunci când îl petreci cu oamenii importanți din viața ta.

● Tablouri canvas

Tablourile sunt decorațiunile cele mai uzuale, indiferent de încăperea pe care vrei să o decorezi. Însă, în 2022 este momentul perfect să îndrăznești și să ieși din tipare, așa că de ce să decorezi livingul cu un singur tablou când ai putea să optezi pentru un set de tablouri multicanvas din 4 piese care să devină elementul vedetă al acestei încăperi. Poți alege orice imagine, fie cu un peisaj, fie una minimalistă sau abstractă și va arăta minunat pe peretele din spatele canapelei.

● Decorațiuni textile

Decorațiunile pentru pereți nu sunt suficiente pentru un living de invidiat, mai ai nevoie de alte elemente, cum ar fi decorațiunile textile. Așadar, adu o pată de culoare sufrageriei tale folosind perne decorative, mai ales că poți alege din numeroase forme, modele și materiale potrivite pentru designul de interior, dar și pentru gusturile tale. Alte decorațiuni la care poți apela sunt păturile pufoase, perdele și draperii sau covoare.

● Ghivece cu flori/ tablouri cu mușchi

Simți că livingul tău are nevoie de elemente fresh? Atunci cumpără câteva plante în ghiveci pe care să le integrezi în decor. Dacă livingul tău este unul mare, alege plante înalte, opulente care să umple spațiul, iar dacă sufrageria ta este de mici dimensiuni, alege câteva plante mici pe care să le așezi pe rafturile bibliotecii, lângă câteva cărți și rezultatul va fi unul foarte plăcut.

Așadar, nu este deloc complicat să decorezi camera de zi într-un mod spectaculos, fără să investești prea mulți bani. Ține cont că elementul cheie atunci când vrei să amenajezi un spațiu interior este creativitatea. Nu-ți pune limite și vei fi surprins!

Sursa foto: freepik.com

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook  , Instagram , YouTube , TikTok .