Anunt – Targ de flori cu vanzare

Social

Municipiul Târgu Mureş organizează în perioada 29.10. – 08.11.2020 – TÂRGUL DE FLORI CU VÂNZARE, în PIAŢA TRANDAFIRILOR – SCUAR – zona Ceasului Floral.

Pe această cale, invităm producătorii de flori locali şi din judeţ să participe la aceast târg cu flori şi aranjamente florale specifice sezonului.

Cererile de participare însoțite de copie BI/CI și atestat de producător agricol valabil, vizat pe anul 2020, se pot depune pâna la data de 19.10.2020 (inclusiv) la sediul instituţiei-Piaţa Victoriei nr.3, cam.13-Centrul de informare a cetăţenilor şi se înregistrează separat:

– pentru Serviciul public Administraţia Domeniului Public,

– pentru Serviciul  Autorizări  Activităţi Economice.

Suprafaţa unui amplasament este de: 9 m², obligatoriu.

Mobilierul impus pentru desfășirarea activității este: pavilion expoziţional/cort (în stare bună) de 3 m x 3 m de culoare deschisă  alb sau crem, care va fi achiziţionat pe seama şi pe cheltuiala producătorului.

Fiecare PRODUCĂTOR va primi un singur amplasament.

Modul de atribuire al amplasamentelor se va face prin tragere la sorţi.

Amplasamentele din zona Ceasului cu Flori se vor atribui cu prioritate producătorilor din Târgu Mureş, apoi producătorilor din jud. Mureş.

Tragerea la sorţi va avea loc în data de 22.10.2020 ora 1200, la  ,,Casa de  Cultură  Mihai Eminescu”, din Târgu Mureş, str. Nicolae Grigorescu nr. 17-19.

Avizele se vor elibera în perioada 26.10. – 27.10.2020, conform orarului următor:

Luni – 26.10.2020 –  între orele 900– 1300

Marți – 27.10.2020 –  între orele 900– 1500

Prima dată se eliberează Avizul Serviciului de Administrare a Domeniului Public şi Privat și se ridică personal de la sediul Serviciului Public Administraţia Domeniului Public, str. Kos Karoly nr.1/B, cam. 35-36 ( fostul  Energomur SA ).

Avizul de funcţionare emis de S.A.A.E., se ridică personal de la sediul  Municipiului Târgu Mureş, P-ţa Victoriei nr. 3, cam.13, Centrul Informare Cetăţeni,  Serviciul Activităţi Autorizări Economice, după intrarea în posesie a avizului S.A.D.P.P..

TÂRGUL DE FLORI  se va desfășura cu respectarea prevederilor legale în vigoare referitoare la măsurile care se impun pe durata stării de alertă, pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Informații suplimentare se pot obține la adresele din antet.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.