Preşedintele PNL Mureş, Cristian Chirteş, autoizolat la domiciliu după ce a dat mâna cu senatorul Vergil Chiţac

Politic

Preşedintele PNL Mureş, senatorul Cristian Chirteş, a declarat, vineri, pentru AGERPRES, că îşi face testul pentru coronavirus pentru a vedea dacă a contactat sau nu infecţia şi că urmează să se autoizoleze la domiciliu pentru următoarele 14 zile, după ce a dat mâna cu colegul său de Senat, Vergil Chiţac.

„Acum aştept să facem testul, împreună cu soţia, după care mă deplasez acasă, unde voi sta izolat pentru următoarele 14 zile. Luni am fost la Biroul Politic Naţional şi am dat mâna cu colegul nostru, am fost peste 100 de persoane, dar nu a dat mâna cu toţi. Noi am dat mâna fiindcă suntem colegi în Senat. La acea şedinţă mi-a fost validată candidatura la preşedinţia Consiliului Judeţean Mureş, iar doamnei Theodora Benedek i s-a aprobat candidatura la Primăria Târgu Mureş”, a declarat Cristian Chirteş.

Senatorul mureşean a spus că i s-a solicitat din partea autorităţilor să se autoizoleze la domiciliul din Bucureşti, să ţină telefonul deschis, să răspundă la orice vizită a celor de la DSP şi că toţi cei care au avut legătură cu zone de risc trebuie să se izoleze.

„Celor care revin în ţară din zone de risc le-aş spune să respecte recomandările autorităţilor şi, credeţi-mă, sunt recomandări foarte bune”, a spus Cristian Chirteş. AGERPRES

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.